Meld je aan
met
...

En mis helemaal niets van het werk van Stichting Vluchteling. Vanaf nu houden we je per e-mail op de hoogte van actuele crises, onze acties, de resultaten die we bereiken en van onze evenementen.
Gemiddeld ontvang je 1 à 2 keer per maand een bericht van ons.

Meld je aan

Gemiddeld ontvang je 1 à 2 keer per maand een bericht van ons.

page image

Meld je aan en ontvang voortaan nieuws, tips en acties per e-mail.

Persoonlijke gegevens

Persoonlijke gegevens

Stichting Vluchteling gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden. Wij gebruiken ze om je te informeren over onze activiteiten of om jouw steun te vragen. Indien je jouw telefoonnummer hebt ingevuld, kan St. Vluchteling je bellen om je te bedanken en/of om (extra) steun te vragen. Klik hier voor meer informatie over privacy.